top of page
DSC01411.jpg
Overlay_1440x576.png
Background.jpg
Stickl_Tamás_202403_TZ_vágott.jpg
Stickl Tamás

alapító / cégvezető

Édesapám korábbi vállalkozását 2004-ben új hajós üzletággal bővítettük. Rájöttünk, hogy itt végre újra építhetünk valami különlegeset, valami olyat, ami igazán Stickl. Ösztönzően hatott ránk az ügyfélelégedettség, hogy itt tényleg érték, ha odafigyelünk a vásárlóink igényeire, legyen az termékfejlesztés, értékesítés vagy after-sales szerviz.

A mai napig azt érzem a legnagyobb sikernek, amikor valaki az átadás után néhány héttel azt meséli, hogy sikerült túlszárnyalni az elvárásait, és mekkora örömöt okoz az általunk neki gyártott elektromos hajó.

Stickl alairas.png
Background.jpg
Gombos Karolina_TZ.jpg
Gombos Karolina

Értékesítési Vezető

Közgazdasági diplomámat Németországban szereztem meg, majd szakmai és nyelvi ismereteimet egy nemzetközi pénzügyi tanácsadó cégnél, az értékesítés és a tanácsadás területén kamatoztattam.

Szeretek emberekkel dolgozni és segíteni a megfelelő hajó kiválasztásában.
Fő feladataim közé tartozik az értékesítés, valamint a piac folyamatos monitoringolása Ausztriában, Németországban, Svájcban és Olaszországban, illetve a hazai és külföldi ügyfelekkel, kereskedőkkel történő kapcsolattartás.

Büszkén képviselve
 exkluzív elektromos  hajóinkat más országokban, boldogsággal tölt el, amikor Európa-szerte új piacokat nyitunk meg a Stickl-márka számára, tovább erősítve ezzel nemzetközi, stabil kereskedői hálózatunkat.

bottom of page