top of page
DSC01411.jpg
Overlay_1440x576.png
Background.jpg
Stickl Tamás fénykép.png
Stickl Tamás

alapító / cégvezető

Édesapám korábbi vállalkozását 2004-ben új hajós üzletággal bővítettük. Rájöttünk, hogy itt végre újra építhetünk valami különlegeset, valami olyat, ami igazán Stickl. Ösztönzően hatott ránk az ügyfélelégedettség, hogy itt tényleg érték, ha odafigyelünk a vásárlóink igényeire, legyen az termékfejlesztés, értékesítés vagy after-sales szerviz.

A mai napig azt érzem a legnagyobb sikernek, amikor valaki az átadás után néhány héttel azt meséli, hogy sikerült túlszárnyalni az elvárásait, és mekkora örömöt okoz az általunk neki gyártott hajó.

Stickl alairas.png
Background.jpg
Tóth Ágnes

irodavezető

Közgazdász végzettséggel rendelkezem. Pénzügy, számviteli területen, hazai és multinacionális vállalatnál szereztem könyvelési, időszakos zárási, valamint audit tapasztalatot. Korábban közbeszerzőként, könyvelőként majd senior könyvelőként dolgoztam.

Jelenleg a Stickl Yachts kft iroda vezetését és értékesítés támogatását látom el. Úgy érzem, hálás feladat navigálni az érdeklődőket a felhasználási igényüket kiszolgáló, ideális hajó megtalálásában, majd pedig a hajók átadásához kapcsolódó teendők intézésében.

A7R06933_blue_Ági.png
Ági_aláírás.png
Lépj velünk kapcsolatba, szívesen válaszolunk!

A *-gal megjelölt adatok kitöltése kötelező.

arrow&v

Az alábbi adatok megadásával segítsd munkánkat, hogy igényeidnek megfelelően tájékoztathassunk!

arrow&v
arrow&v
arrow&v

Köszönjük az érdeklődést!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Tesztvezetés
bottom of page